Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Çakıl taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Elan mat tonlarda olan bu duvar rengi modern tempo ile bayağı uyumludur. Beyaz zehir renkler ile kıyak bir düzen halindedir.

Siz de gri duvar boyası karşı bilim sahibi olduktan sonra Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından kanunlar yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Sıcak renk tonları rahatlığı özümleme eder. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında sıcak renk tonları ile desteklenmesi farklı bir hava yaratmaya yardımcı olur.

Yatak esaslığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya denli tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Antrasit renge uyumlu renkler bağırsakin sizlere aşağıdaki görselleri bahşetmek istedim. Antrasit griye oranlı renkler karınin antrasit renk tonları taraf alsa da bu renk ile birgeniş rengin şerik bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Çeşitli mobilya ve dekorasyon tarzları ile tam bir intibak sağlar, bu da evinizin her odasını bu büyük renk ile döşemenize imkân tanır.

Soy dekorasyonu ipuçları ortada antrasit renk tasarrufı mekanın umumi estetiğini kudretlendirirken aşiyan sahiplerine dekorasyon dair suples esenlar.

Yeterli Kuruma Süresi Teşhisyın: Her mevki beyninde ehliyetli kuruma antrasit gri boya süresi buzakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde buyurmak derunin yeterince kurumalıdır.

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, modern ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı olabilir. Sair renklerle kolayca mutabakat sağlayıcı ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk evetğundan farklı kombinler peyda etmek muhtevain bile uygundur.

Antrasit ile uyumlu renkler beyninde kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek sıcak bir gaz yuvarı yaratır.

Karşılık 6 Antrasit rengi, doğal renklerle birleştirildiğinde süssüz ve hamam bir gökyüzü yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil antrasit gri dekorasyon tonları tabii renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir intibak yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, saf malzemelerle tasarlanmış çağdaş bir iç mekan hissi yaratır.

Antrasit rengi mecra odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin akak odalarında kullanılmaya başlangıçlandığını son zamanlarda çoğunlukla görüyoruz.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Antrasit tonları yatak odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir vasat oluşturabilir. Bu renk sair renklerle kombin edilerek sprey boya yatak odasına ferdî bir dokunuş eklemeye olanak tanılamar.

Report this wiki page