antrasit gri boya Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Siz bile uzun seneler boyunca can rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz möble ve aksesuarlar ile yaşam sahaınıza saygınlık kazandırmak isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok elan fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle alışdataş yapabilirsiniz!

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve gönül rahatlığı donör bir renktir. Antrasit rengi ile yakınlarında bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda güzel bir mutfak rengi olarak akseptans edilir çünkü gıda maddelerini vurgularken özge renklere nazaran daha iştah açıcı görünmelerini katkısızlar.

Gri duvar boyası tonları, sağlıklı kombin edilmiş olduğu renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası renkleri arasında derlediğim 10 renk üzerine bir etüt yaptım.

Bir mekanda sivriya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir incelikdır.

İşte antrasitin en mutabakat esenladığı renklerden biri olan gri ile yanında yararlanmaı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede de eksiksiz harmoni yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Koyu gri odaklı bir ocak dekoru yapmayı ve seçeceğiniz diğer renkler sayesinde alanda sessiz geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri belirtik gri olmalı!

Antrasit renk aksesuarlar başka renklerle kolaylıkla kombin edilebilir bu da mekân sahiplerine geniş bir tasar çizim özgürlüğü sağlar. Mobilya ve aksesuarlarda antrasit renklerini harcamak mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını katkısızlar.

Yaşam alanlarının en kesif kullanılan taksimmleri ortada arz antrasit duvar boyas saha koridorlar lüp atmosferinde enikonu önemli bir yere sahiptir. sprey boya Koridorlar kesif kullanılan ve geçiş bölgeleri olduğu tercih edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve matlup atmosferi yaratması katkısızlanmalıdır. Antrasit ile en çok akort yakalayan renklerden biri yeşildir.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet talip ve nötr bir kanat gösterilmesi istenilen her sektörde birinci yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı başlangıçlıca sektörler şunlardır:

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek tasarım ve layihamlarda duvarlar, bölgeler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde layihamlanır. Özellikle duvarlar bölgelere için henüz koyu bir mat antrasit gri renginde düşüncemlanır.

Antrasit renk hayat alanlarında herhangi bir yerde kullanılabileceği üzere möble ve aksesuar seçenekleri sinein de dobra bir tercihtir.

Henüz modernize ve henüz azca karakterize mekanlar ciğerin antrasit duvar boyas ise grinin soğuk tonlarını kullanın. Antipatik tonlarda göze çarpacak olan ast titrem mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup biraz henüz yürekli ve sınai bir keyif sağlamlayacaktır.

Bej ve gri duvar renkleri möble, perde, gözenek ve parke rengi ile basit bir şekilde harmoni sağlamlayabilir.

Report this wiki page